CLIENTI
WINDSPEED

WINDSPEED

Wind Speed ofera in prezent o gama variata de servicii in domeniul transporturilor clientilor sai.

Serviciile oferite ca transport si logistica precum si activitati conexe transportului au evoluat impreuna incepand din 2006 pana inn prezent.

Parcul nostru auto numara la acest moment 16 autotractoare de mare tonaj folosite in transportul de marfuri generale, in principal, dar si transportul marfurilor sub temperatura controlata.

Toate autotractoarele noastre sunt dotate cu urmarire prin GPS astfel incat se realizeaza o prompta comunicare si informare atat intre soferi si dispecerat, dar si o comunicare exacta pentru clientii nostri cu privire la situatia transportului aflat in derulare.

Cu autocamioanele propri, efectuam transporturi in tarile Uniunii Europene, iar prin intermediul colaboratorilor nostri, putem executa transport inclusiv in tarile ce nu sunt membre ale UE.

Serviciile de logistica s-au dezvoltat interdependent cu serviciile de transport astfel incat putem oferi clientilor nostri solutii optime si fiabile atat in transportul marfurilor cat si in depozitarea lor.

Noutatea anului 2015 este deschiderea depozitului frigorific ce va fi primul depozit din tara care va folosi energie verde.

Vreau o solutie similara