CLIENTI
VPK

VPK

    International VPK Packaging Group a demarat, în octombrie 2007, în Salonta, judetul Bihor un proiect de investiţii, luând astfel naştere VPK Packaging S.R.L. România.

    Investiţiile, în valoare de 15 milioane de euro, au durat circa un an, rezultatul fiind o unitate cu tehnologie modernă de producţie de carton ondulat şi cutii de carton. Fabrica se întinde pe o suprafaţă de 15.600 metri pătraţi şi are o capacitate de producţie anuală de minim 30.000 tone.

    Activitatea de producţie a început în ianuarie 2009, cu un total de 50 de angajaţi, estimându-se creşterea acestora la aproape 200.

    Clienţii nostri sunt companii naţionale şi multinaţionale din România, Ungaria şi ţările vecine. VPK Packaging România este ales ca furnizor pe baza unor argumente clare: profesionalism, calitate, soluţii personalizate şi livrări JIT (Just In Time).

    Tot la Salonta, îşi desfăşoară activitatea şi fabrica de tuburi de carton COREX România, de asemenea parte a VPK Packaging Group. Aceasta produce: tuburi de carton pentru mai multe tipuri de aplicaţii industriale (folie, hârtie, bandă izolatoare etc).

Vreau o solutie similara