CLIENTI
START

START

      START SA  a fost înfiinţată în anul 1994, activând încă de la început în domeniul distribuţiei. Primul partener, cu care START SA  colaborează şi în prezent, a fost VARTA.

        Misiunea noastră este să oferim servicii logistice de calitate, la preţuri competitive şi în timp real. Experienţa de peste 18 ani în activitatea de distribuţie pentru diverse branduri de larg consum ne-a conferit know-how-ul necesar conceperii unui sistem integrat de procese şi operaţiuni care asigură managementul integrat al tuturor paşilor "de la comandă la livrare" a produselor dumneavoastră.

        In scopul sustinerii unui business complex si intr-o continua dezvoltare, SC START SA este în curs de implementare a unui sistem de tip WMS (Warehouse Management System), care va asigura administrarea activitatilor conexe serviciilor de depozitare (intrari de marfa, picking, localizarea marfurilor, livrari, inventariere).

        Platforma de distributie a companiei este structurata astfel incat sa asigure acoperire nationala, deservind peste 10,000 de clienti.

         START SA garantează distribuţia produselor în cele mai bune condiţii, identificând totodată cele mai potrivite zone de prezentare şi comercializare, factor relevant al succesului pe piaţă al produselor distribuite.

Vreau o solutie similara