CLIENTI
ROMKUVERT

ROMKUVERT

Misiune

Crearea plicurilor de cea mai buna calitate atat pentru nevoi de zi cu zi cat si pentru ocazii speciale, de orice dimensiune sau design, prin utilizarea tehnologiei superioare germana si a materiei prime de foarte buna calitate.

 

Viziune

Credem ca plicurile nu sunt un simplu invelis ce protejeaza informatia ce o adapostesc, ele sunt mult mult mai pretioase decat atat, ele « imbraca » informatia si oglindesc imaginea firmei tale. Au un limbaj propriu care vorbeste despre tine cel care trimiti plicul, deoarece asa cum haina il face pe om, si plicul iti poate defini afacerea. 
Noi existam pentru a te ajuta pe tine ca intreprinzator sa atragi atentia lumii asupra afacerii tale, pentru ca si cei din jur sa o vada exact asa cum trebuie....perfecta!
Avem grija de imaginea ta !

Tehnologia  germana si materia prima de foarte buna calitate ne recomanda  ca leader incontestabil pe piata producatorilor de plicuri din Romania, 30% din productia globala reprezentind exporturi in tarile balcanice si Comunitatea Europeana. Pentru plicuri de o calitate exceptionala si o inalta tinuta, puteti avea incredere in noi !ehnologia  germana si materia prima de foarte buna calitate ne recomanda  ca leader incontestabil pe piata producatorilor de plicuri din Romania, 30% din productia globala reprezentind exporturi in tarile balcanice si Comunitatea Europeana. Pentru plicuri de o calitate exceptionala si o inalta tinuta, puteti avea incredere in noi !

Vreau o solutie similara