CLIENTI
REMEDIA

REMEDIA

              Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL – este o companie infiintata ca urmare a separarii activitilor de distributie angro de medicamente impreuna cu activitatile logistice si de prestari servicii, de cele de retail din cadrul Farmaceutica REMEDIA S.A. si care este detinuta in proportie de 100% de catre aceasta.

Ca urmare a impunerilor legislative privind  separarea activitatilor cu ridicata de cele de retail farmaceutic, AGEA Farmaceutica REMEDIA S.A. a hotarat in 9.12.2014 pastrarea activitatilor de retail prin operarea celor peste 100 de farmacii proprii si transferul liniei de business constand in distributia angro impreuna cu activitatile de logistica si alte serviciile auxiliare acesteia catre Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL, societate detinuta integral.

Valentin-Norbert TARUS, actionarul majoritar  in  Farmaceutica REMEDIA S.A. a dezvoltat incepand cu anul 1994 parteneriate strategice cu mari producatori internationali din industria farmaceutica, facilitand succesul acestora pe piata romaneasca.

                Compania este specializata in vanzari angro de medicamente, marketing si activitati de promovare in domeniul sanatatii operand prin opt centre logistice, pe doua linii de business:

                        –       Divizia Spitale: vanzari catre spitale publice si clinici private

                        –       Divizia Distributie: vanzari catre mai mult de 2.000 de clienti, farmacii si alti distribuitori

.

                    Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL ofera si servicii pentru piata farma:

                                    –  servicii logistice diversificate la nivel national pentru: Astellas, Bayer, Chiesi, Desitin, GL Pharma, Montavit, Novartis, UCB.

                                –  servicii de marketing si promovare medicala pentru companii farmaceutice pe diverse arii terapeutice: cardio-vascular si diabet / Gebro Pharma, dermato-cosmetic / Auriga, Allergika, managementul plagilor/Uluru, medicina de familie si pediatrie / Doetsch Grether, Oystershell, Rowa-Wagner, Trenka, Capricorn, Algopirin, NanoRepro, ortopedie /FinCeramica, Orteq, ICeram, neo-natologie/Alprostadil “REMEDIA” 500 mcg, servicii in tratamentul oncologic personalizat /Caris, transplant /Kohler Chemie.

                                    –  inregistrare produse farmaceutice pentru companiile: G.L. Pharma, Klosterfrau, Merz, Santen, s.a.

                                    – materiale de ambalare de la producatorii internationali Perlen si Aluberg oferite producatorilor locali de produse farmaceutice.

                    Activitatile de marketing si promovare sunt sustinute si prin publicatiile Bristish Medical Journal-editia în limba romana, in topul national al revistelor specializate din 1998 si Medica Academica editata sub egida Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania din 2009.

                    De asemenea, incepand cu data de 8.03.2016 Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL este marca inregistrata cu Nr. 144199 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM)

 

Vreau o solutie similara