CLIENTI
ODS

ODS

    Am putea să punem accent pe faptul că Optical Disc Solutions - ODS este singura fabrică producătoare de discuri optice multiplicate industrial din România - CD-uri şi DVD-uri - şi una dintre cele mai importante din Europa.

    Am mai putea spune că în afară de multiplicarea industrială, am dezvoltat şi alte linii de afaceri astfel încât să venim în întâmpinarea clienţilor noştri nu doar cu discuri.

    Am mai putea menţiona că oferim creare de proiecte în care discul optic este oportunitatea excelentă de creştere a vânzărilor, începând cu găsirea de conţinut audio sau video, ambalare industrială, ţiplare, depozitare, până la gestiunea stocurilor într-un sistem logistic performant.

    Cu toate astea am putea concluziona că ne poziţionăm ca un furnizor de servicii complete pentru tot ceea ce este legat de discul optic, acesta dovedindu-se a fi avantajul nostru strategic, atât pe piaţa internă cât pe pieţele externe din Europa de Est şi de Vest şi din America. 

    În schimb ne place să punem accent pe faptul că suntem un grup de oameni dedicaţi să readucă zâmbetul în privirea oricărui partener decis să apeleze la serviciile noastre! 

     Ţelul nostru este de a crea - în tot ceea ce este legat de discul optic - parteneriate de încredere, atât cu clienţii existenţi, cât şi cu noi clienţi.

Într-o economie fluctuantă, experienţa ne-a învăţat să stabilim relaţii flexibile şi pe termen lung în concordanţă cu factorii economici şi legislativi respectând ştandardele de calitate.

    Valorile care ne recomandă:

            ·             Seriozitatea: Tratăm fiecare comandă cu maximum de atenţie şi dedicaţie;

            ·             Profesionalismul: Respectăm calitatea produselor, datele tehnice agreate şi termenele stabilite;

            ·             Flexibilitatea: Experienţa şi gândirea creativă ne permit să găsim soluţiile optime pentru o gamă largă de cerinţe, pe o piaţă internă şi internaţională în                  continuă mişcare.

    Obiectivele noastre:

                    ·         Construirea parteneriatelor de încredere pe termen lung în domeniul producţiei de discuri optice;

                    ·         Oferirea de servicii personalizate clienţilor noştri pentru a-i sprijini în atingerea obiectivelor lor;

                    ·         Evaluarea şi îmbunătăţirea continuă a serviciilor oferite clienţilor;

                    ·         Consolidarea unei echipe eficiente, cu spirit inovator.

Vreau o solutie similara