CLIENTI
MISAVAN TRADING

MISAVAN TRADING

“Oricine poate incerca sa deschida o afacere daca simte ca poate schimba ceva in viaţa celorlalti si daca isi urmeaza pasiunea”

Richard Branson

 Compania Misavan ia ființă în anul 2000 în data de 8 noiembrie, la Iași, fiind o societate cu capital integral românesc sub conducerea domnului Ciprian Otea.

Inițial Misavan își orientează activitatea către distribuția de produse de menaj pentru consumatorii de retail din zona județului Iași. Cu pași mici, dar siguri, compania crește și se dezvoltă în decursul celor 13 ani de activitate, motorul dezvoltării Misavan fiind dat de forța de vânzare, flota de distributie și portofoliul de produse comercializate.

Astăzi compania deține o forță de vânzare de peste 50 de agenți acționând în cca 70% din teritoriul României. Aceștia acționează atât în sectorul retail cât și în sectorul professional (mai multe informație la pagina de Distribuție).

În ianuarie 2011 compania începe procesul de construcție a brandului propriu și dezvoltarea producției la o parte dintre articolele din portofoliu; actualmente există peste 350 de produse sub brandul Misavan.

În încercarea de a veni în întâmpinarea consumatorilor săi, Misavan dezvoltă gama de produse prin introducerea de produse specifice segmentului retail și a produselor profesionale destinate consumatorilor de tip industrial din domeniul HoReCa, administrativ etc. Soluțiile noastre pot fi utilizate cu succes atât în spațiul de locuit, cât și în spațiile administrative, comerciale etc.; acest lucru se datorează diversității gamelor de produse special adaptate pentru fiecare tip de necesitate.

Actualmente portofoliul de produse Misavan este format din categorii precum: produse de menaj, produse profesionale chimice de curățenie,  produse din hârtie uz casnic și profesional, articole din plastic, produse de ambalare, articole de unică folosință, articole de petrecere, candele cât și dispensere. Toate acestea sunt disponibile într-o varietate mare de forme de ambalare, dimensiuni și culori, special adaptate pentru nevoile consumatorilor noștri.

Misavan își propune pentru viitor oferirea de soluții complete pentru curațenie către toate tipurile de utilizatori. Dorim sa fim aproape de consumatorii noștri prin soluții unice, calitative și la costuri accesibile, pentru a ne putea dezvolta împreuna într-un mod armonios.

Vreau o solutie similara