CLIENTI
MAVIPROD

MAVIPROD

        Societatea MAVIPROD a fost fondată în 1993 din capital integral privat, de către familia Oltean, specificul de bază al societății fiind comercializarea pieselor de schimb pentru utilajele agricole și forestiere. 
        Prin calitatea serviciilor și respectul față de clienți, societatea a cunoscut o crestere constantă care ne-a permis să lărgim gama de produse și servicii oferite cuprinzând și sfera de utilaje industriale. 
        Începând cu 1998 MAVIPROD devine acționar majoritar al SC IRUM SA, producator de utilaje forestiere TAF precum și alte utilaje pentru exploatarea și prelucrarea lemnului. 
        Sub conducerea MAVIPROD societatea SC IRUM SA suferă o transformare completă, ajungând să producă și o gamă variată de utilaje agricole. 
        Pentru a deservi mai bine nevoile clienţilor din întreaga ţară, compania s-a extins în mai multe zone ale țării, prin înființarea unor noi puncte de lucru pe lângă sediul social din Reghin și anume în: Bucuresti, Reșița, Sebeș, Onești , Sfântu Gheorghe, Piatra Neamț, Fălticeni, Vatra-Dornei, Rădăuți. De asemenea, distribuitorii oficiali sunt situați în Anieș, Vișeu de sus, Iași, Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeș. Celelalte zone ale țării sunt acoperite de peste 20 de dealeri.
        În prezent societatea MAVIPROD oferă servicii de asistență tehnică disponibilă 24/7 pentru utilaje agricole și forestiere, precum si puncte de lucru în Ungaria și Republica Moldova. 
        Depozitele societății au un stoc de peste 15000 piese de schimb, accesorii și componente pentru utilaje forestiere și agricole prin colaborarea cu peste 200 de furnizori.

Vreau o solutie similara