CLIENTI
MARVI LOGISTIC

MARVI LOGISTIC

    Avem o echipa tanara dar bine pregatita ale carei atuuri sunt seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul.

    Personalul nostru este in masura sa stabileasca traseul si sa monitorizeze incarcatura de la inceputul si pana la finalizarea cursei. Remarcabila flexibilitate lingvistica si cunostintele dobandite de biroul nostru operativ ne permit sa lucram oriunde in Europa la inalte standarde calitative.

    Pentru noi fiecare colaborator este la fel de important, de aceea echipa noastra va este alaturi de fiecare data cand aveti nevoie de sfaturi sau indicatii in vederea unei bune desfasurari a transportului.

    In aceste momente in care majoritatea societatilor de transport au pierdut din vedere obiectivul primar si anume calitatea serviciilor oferite, noi ramanem fideli acestui obiectiv. Astazi pentru multi transportatori se pare ca este mai important un pret econimic in detrimentul seriozitatii si calitatii transporturilor. Noi oferim preturi competitive dar in acelasi timp sustinem ca obiectivul principal este sa raspundem cu promptitudine si intr-o maniera mai mult decat satisfacatoare cererilor tuturor clientilor nostri.

    O preocupare constanta a firmei noastre este imbunatatirea continua a serviciilor oferite. In acest sens, din anul 2010 s-a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001, care este reperul dupa care ne ghidam in acitvitatea noastra. De asemenea, achizitionarea de masini din ce in ce mai performante a fost unul din obiectivele pe care l-am indeplinit si care va ramane valabil in continuare.

Vreau o solutie similara