CLIENTI
Imprimeria Arta Grafica

Imprimeria Arta Grafica

Imprimeria Arta Grafica are in prezent o istorie de aproape 100 de ani in productia de carte si albume. Portofoliul nostru de produse este dominat de catre cartile legate – hardcover – insa putem gestiona eficient, prin fluxuri de productie automatizate, majoritatea metodelor de finisare specifice acestui tip de produse: carti brosate (softcover), spiralate (wire-o), integra (flexicover), cu colturi drepte sau rotunjite. 

Aparte de productia de carte alb-negru, albumele si cartile imprimate in policromie se bucura de un proces de imprimare precis controlat, calibrat si controlat in conformitate cu standardul in imprimare ISO12647-2, beneficiind de aceeasi finisare excelenta.       

Imprimeria Arta Grafica este cel mai mare producator local de agende si calendare, ce poate oferi clientilor sai o gama diversificata de produse si servicii. Prin know-how, tehnologie automatizata avansata, materii prime de provenienta europeana si o echipa dedicata ne asiguram ca orice proiect este cel mult o provocare.

Productia de agende si calendare are o serie de particularitati specifice cu impact major in calitatea, durabilitatea, functionalitatea si costul produsului.

Imprimeria Arta Grafica a dezvoltat modele de business, politici comerciale, procese si fluxuri de productie precis adaptate acestui tip de produs.

Vreau o solutie similara